تخم شربتی منبع فوقالعادهی کلسیم است به طوری که 5 تا6 برابر بیشتر از شیر دارای کلسیم است.ضمنا اگر کودکتان به شیر حساس است و نمیتوانند لبنیات مصرف کند فراموش نکنید ماده معدنی به نام بورون در تخم شربتی وجود دارد که باعث انتقال کلسیم به استخوان کودک میشود.
تخم شربتی منبع فوقالعادهی اسیدهای چرب امگا 3و 6 است که سبب تقویت هوش کودک میشود و حتی بیشتر از تخم کتان هوش کودک را تقویت میکند.
اگر موز را به عنوان منبع پتاسیم میشناسید، بدانید که دانههای تخم شربتی 2برابر بیشتر از موز پتاسیم دارد و سلامت قلب کودک را تضمین میکند.
تخم شربتی3 برابر بیشتر از اسفناج آهن دارد و ملوان زبل اگر این را میدانست حتما کنار اسفناجش، یک لیوان تخم شربتی میخورد. این دانه از کمخونی ناشی از فقر آهن جلوگیری میکند.
اسهال و یبوست فرق نمیکند، هر دو باعث کم وزن شدن کودک میشود. تخم شربتی بی نظمی روده را کنترل میکند و نفخ را از بین میبرد. تخم شربتی برای رفع یبوست در کودکان معجزه آسا عمل میکند.
طی بارداری مصرف روزانه 10گرم تخم شربتی، برای تقویت قلب و صحت مزاج وخوشرنگی و زیبایی جنین بسیار مفیدست.
مصرف تخم شربتی طی شیردهی، سبب ازدیاد شیر مادر میشود ولی در مصرف آن نباید زیاده روی کرد.
تخم شربتی سرفه کودکان را برطرف میکند. اما فراموش نکنید که این دانه ها سیرکننده هستند و نباید بیش از نصف فنجان تخم شربتی به صورت شربت به کودک بدهید(یعنی کمتر از نصف قاشق مرباخوری تخم شربتی را در آب بریزید. چون دانه های تخم شربتی آب را به خود جذب میکند و پف میکند).
تخم شربتی یک مولتی ویتامین خانگی است و در تابستان از کم آبی بدن هم جلوگیری میکند.